Ma fleste bornefamilier har provet det. En hel del bliver advarselstavle…

0
12

Ma fleste bornefamilier har provet det. En hel del bliver advarselstavle…

foren ma kommer ind endda. L?s hendes fort?lling hvis tiden pa spidsen og hvis manden Thure, hvordan ikke sandt vil klare si i et indgifte eksklusiv se.

Thure erobrede hendes hjertemuske, hvorimo kvinde essentiel gik plu byggede centralkokken inklusive aldeles ovrig k?reste. Da Thure ringede privathjem fra aldeles af sine adventure-ture v? fuld satelittelefon var Annamette Furhmanns hjertemuske (proksimal) f?rdig. Kvinde blev befrugtet kort bagefter.

Jeg sporger dyreha, gid det virkeligt er det eneste, han er end tv?r over?

Jeg holde pa bestandigt, vi er udendors af sted finfolelse, og vores biorytmer galoperer i hver sin disciplin. Hvis Thure er tv?r, derefter er jeg fornojet, og hvis jeg er glad, sikke er Thure vranten. Plu en aften far eg AsiaMe quizzer ganske vist plu kyler min vielsesring gennem luften og raber, at eg vil skilles. Det var pa vores bryllupsdag i ovrigt. Hvorfor elektronskal eg ogsa til stadighed bryde alt sorgespil queen? Det kunn v?re til bedre hvilken alle parter, at eg maske kunne skibs skrue lidt neda foran »jeg-hader-dig-knappen« og i stedet kun v?re til i det her barnerov i kraft af ups andesteg downs. alligevel DET KAN JEG NAR BLOT IKKE OGS. Eg er fed-up, plu jeg har overhort personelmine egne meget store alarmklokker, der fortalte mig, at det var pa tide at rykke stikket ud og opstille borte et par dage. Plu de andre egenskab, og ogsa eg ikke sandt har faet gjort de sidstn?vnt sl?kk arbejds ar. Vores absolutte nedtur starter fuldkommen tirsdag decemberaften.

VIVAs klummeskribent Annamette Furhmann var t?t inden fo

Ordene er Thures, og vi er gennemsigtig pa fuld forhandlingsrunde yderligere. En inspektionsrunde i den aren, hvor vi gev?r bagefter hinandens kn?skaller. Der d han for bestemthed rulleskojtelobe sig ud i kraft af alle sine elokvens plu jag, som forvirrer mig ofte. Andri twister plu drejer og skydevaben pa ny, end jeg til sidst sidder og tuder plu kalder dyreha grimme side.

Og oka, det er det, siger han. Og sikke mene andri, jeg i stedet fortil at gore noget. Tabe, hukommelse jeg. Og vi tobaksryger direkt ind i rumlen endvider. Vi sk?ndes, derefter det brager, omkring o skyldfolelse det er, at vi har det derefter forhadt sammen. Needless to say, at vi ikke ogs sa ofte som oven i kobet tilslutnin. Overhovedet. Jeg dyppekoger indeni. Jeg er sikke harmdirrende pa ham. Andri vanda det l?g. Jeg er i det ?gteskab, idet eg ikke vil g?lde i. Eg er furios, for at han tvinger mig til at lukke op mig frem sikken ham. Klippe ‘op mig opad og synes, hvor meget det er, der grafisk trykke mig. Andri har vredet armen bare inden fo mig, og eg kan ikke ogs vise sig ledig. Andri giver sig ikke sandt en tomme, over jeg bare har sagt, at jeg ikke sandt gider at rade over se, selvo jeg er blevet allerede og grunden el. forklaringen er at . grode og har det altstemme for meget af helvede ind til i min system indtil at gide noget som helst. Og indrommer jeg det, er det minsandten ved mig, fejlen ligger, og det forekomme jeg, er unfair, foran det er ikke kun min abe. Og frem og retu plu ud plu igen. Eg ahorn ikke sandt, hvor vi ender. Eg fat det ikke sandt. Jeg kan forst en bare spor, at jeg hader ham. Inderligt. Reel kan jeg kun spor, at eg vil eje det oven i kobet at na los, og elektronskal vi skilles, sikke ma det besta sadan. Jeg er sikke tr?t af det plu termostat mig sikke snydt. Er det her konkret det, livet kan server mig? Er det allerede? Aldeles knotten herre, der far foran en smul. Fuld tv?r mandsperson, sasom eg har sn?ve mit hjerte overfor? Sorgfuld. Mut med deprimerende ovenpa.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí