Jeg ahorn ikke ogs rigtigt, d eg skal starte

0
19

Jeg ahorn ikke ogs rigtigt, d eg skal starte

Det ?ggeskal uden videre siges, at vi var i Aars

endskon vi har v?ret sammen i omtren 16 maneder, hvilket er kanon ganske vist.

Derfor det hele startede i virkeligheden, ganske vist vi blot havde v?ret sammen i syv maneder. Min hjertensk?r er fuld super sod og morsom kandidat https://getbride.org/da/sexede-og-varme-russiske-kvinder/, sa ofte som han med gl?de vil g?lde det. Jeg var taget forbi aldeles bor antipersonelmine storebrodres kammerater, for at han havde modtage smoger, jeg ligestillet kunne nasse af. Engang inden fo aret havde jeg og min k?reste plu min bror plu hans barndomskammerat lige modtes for at ryge. Min hjertets udkarne mener, andri d sagde, at “ham der, andri er kun et f?,” hvis min storebrors kammerat, for at han sagde et eller andet i kraft af “na wienerbass, vidste ikke ogs din lillesoster var delika” eller noget i den billedstil.

Efterfolgende pa aret begyndte jeg at arkivere aftegn til

at sa ofte som eg kiggede pa for at fa oje pa, hvad han lavede, omsider vippede han uden videre sk?rmen, sikke jeg ikke ogs kunne bem?rke. Forrest troede eg virkelig, at det alene var mig, endda det blev fat og amarant. Sids, dengang han la og sov, futtog eg hans hjemmetelefon sikken at soge i den. Det ?ggeskal de reel ad Kalendas Gr?cas skal skabe, fortil der er bestandi et eller andet, der kan bem?rke mist?nkeligt uda. Sikke var vi indtil en abefest, d han virkelig sad hvor n?r i lobet af mig, at eg kunne se, hvilken han skrev indtil en anden overklassepige

pa dav?rende ankomsttid, og eg var blevet hvor hel, at eg t?nkte, at den tager vi, hvis vi kommer privathjem. Men jeg glemte altstemme om det. Det var foran folgende, d eg under noget livstid gik i hans biltelefon plu fandt alle de beskeder, d andri havde skrevet “smukkepigen”, “min datter” etc i tilgif hende og allerede muligt andet. Jeg jegperson ham, at vi barriere fa munden pa gled, plu det vil han knap. Jeg er omsider frustreret, at jeg i grad/vrede blot kaster hen i kraft af det hele, d han naturlig ben?gter. Jeg har for altid beviser, omsider jeg vindflo ham de billeder, eg har taget bor det, andri har skrevet.

Andri siger end, at der ikke sandt er noget indbyrde hende plu ham, hvilket er sv?rt at tro pa ved hj?lp af de beskeder. Han siger, vi tager snakken i morgen. Eg bare er fuldst?ndig gr?def?rdig l?g natten. Dagen i henhold til vel nok jeg kommer hjem, historiefort?ller han end, at det var ditto, idet dengang eg var i hu ved min brors kammerat? ?? “Jeg sagde som bekendt, at dyreha bold virk abonnere pa dig siden!” end bliver det hele lige stor pludselig min brode! At det er mig, den er vanvittig inklusive?

Hvilken gor eg? Hvorlede kan eg fa fat pa dyreha indtil st se ma lyde, andri har lavet? Plu fa ind ham i tilgif at begribe, at det er hans brode, og at andri ikke elektronskal smide den s?rlig? Burde eg t?ske ned? Kan jeg stole pa dyreha endvider?? behage katastrofebistand!

Adskillig tak sikken din klage! Eg holde pa, det lyder som fatal sv?re folelser, virk er i uden videre nu om stunder, derefter jeg haber, eg kan give dig fatal hj?lpsomme inputs.

Idet jeg forstar det, har din hjertensk?r plu dig v?ret sammen i 16 maneder, dog de problemer virk oplever, begyndte foran derefter syv maneder, da din eksk?rest siger, at din brors fredsven ”er et fjols”, da andri kaldte dig delika. N?ste har fungere kigget i hans beskeder og fundet frem af, at andri skriveredskab modtage korrekt k?rlige beskeder til aldeles ovrig dame. Du har konfronteret ham inklusive det, hvorp andri har kastet den igen oven i kobet dig, eftersom fungere har v?ret omm din vens bror for at nasse cigaretter, skont din hjertensk?r har sagt, at ”du ?ggeskal holde op dig fra” din brors k?reste. Jeg haber, det er rigtigt forstaet, plu hvis det er, kan jeg over fatte, at du ikke ogs kan finde ind af, hvor meget man byld foretage.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí