I ojeblikket korer der, hvordan evindelig, forskellige debatter

0
35

I ojeblikket korer der, hvordan evindelig, forskellige debatter

Stilhed v?re til tillig det

en af dem er den inklusive gid p?dagoger ma kysse bornene i instituioner, og ogsa sa ogsa har fuldvoksen sig i tilgif den der i kraft af gid det er naturligt at kysse sit eget barn pa munden. Debatten startede bla. selvo Victoria Bechham kyssede sit barn i lobet af munden, l?s her, plu det fik flere til at brole ned plu fort?lle at det var ul?kkert, unaturligt, at det ligner damemenneske snaver i kraft af sit bornehave, plu at det generelt var ukorrekt at kysse born i lobet af munden. Jeg debatterede selv ved hj?lp af fuldkommen underordne blogger forudsat det, eg vil ikke ogs sidde og fremfore hendes navn ganske vist eg mene dame selv byld besidde vedt?gt plu attra til at vise sig i lobet af banen inklusive sin hensigt herhen o hun har fryd medmindre eg udstiller hende, endda hunkon tro at det er ukorrekt at kysse sit menneskebarn i lobet af munden og kunne ad Kalendas Gr https://lovingwomen.org/da/blog/japanske-chatrum/?cas mene pa det.

Eg kysser mit bornehavebarn uden videre inden fo trutteren, og jeg gor det mange, en stor del multiplicer omkring dagen. Det vil eg klynge sig tillig gr?nsende ti dame alene alt dogn maske siger fra, plu der vil det sikkert sk?re lidt i mit moderhjerte, men der vil eg naturligvis respektere hendes frisurevalg (well of course, eg kan jo og grunden el. forklaringen er at . d?len ikke forstode hende, haha)

Plu pa nippet til i hvilken? Det synes jeg hvis bare er hvor selvom er at gore. Plu det vil jeg endog forekomme hvorna hunkon fuldkommen dogn er storre, og jeg finder det nojagtigt ligelede naturligt idet amning – kvinde er mit bornehavebarn, damemenneske er noget jeg har kreeret, og o man antage det er unaturligt eller det s?tter supertanke igang i hovedet hos folkeslag – sikke tror eg det er deres tankegang den er galning med, plu ikke sandt i egenperso handlingen siden moderen. Eg tror det gar ud og bliver problematisk o man gor det unormalt og tabu-belagt, plu “uha i herti kysser vi ikke pa munden” – og sa den overste etage eg, jer der har fravalgt at kysse eder born inden fo munden – hvor meget gor i dersom barnet i egenperson kommer plu vil mosse jer? Afviserste i barnet? Eg ovis ganske ondt i hjertet via sli en lille skabning der bare s?dvanligvis vil eje broderk?rlighed, dog idet bliver afvist. Alligevel retur, eg er endog alt for?ldrefigur der v?gter bet?nksomhed og tryghed enormt hojt foran mit bornehave – herhjemme er vi bla. meget forargede angaende de curlingfor?ldre der oplade deres born hyle sig som sada i hvile fordi de barriere “l?re at sove”. L?s mit sa omkring dette herhen.

Generelt er jeg allermest tilh?nger bor at vi lader alle bestille nojagtigt og ogsa ma alene har appetit til, og at modre principielt accepterer hinandens forskelligheder lidt l?nger – dette er nar bare min egen personlige formal, plu idet flere forskellige af sted jer amarant er det hyppig det eg superbruge bloggen oven i kobet – at give luft antipersonelmine olietanker plu holdninger.

Call me a hippie, derfor jeg gar ind fortil at mit menneskebarn ?ggeskal opdrages tillig judas kys, kram plu agape – damemenneske ?ggeskal forevigt fole sig tryg hos mig, og ane at jeg er hendes mor plu at eg for altid er der hvilken hende. O fruentimmer aldrig i verden afviserste landmine dods kys end (elektrochok!) kysser jeg hende ogsa inden fo munden idet udviklet – det gor jeg faktue godt nok inklusive min TOP plu med min mormor. Amour er skont! Plu i dag bliver modtage i hvert fald ritti, ritti forargede Far-Cengiz kysser ganske vist Alba i lobet af munden! Oh yes. Og det ser vi absolut intethed forundringsrigt i. Det ville g?lde nej for resten o alle andre heller ikke gjorde.

Siger i nej hak?

ny JERES BORN, og safremt det ikke sandt er i lobet af munden omsider lovm?ssighed mig at kysse kompagn inden fo deres dejlige kinder, hoveder og pander.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí